AI stemmen

AI-stemmen beleven een opmars. Zijn AI-stemmen beter dan levende stemacteurs?
Dat hangt af van het type productie dat je maakt.
Bij een commercial geven wij van Van de Laar | Van Efferen Studio’s de voorkeur aan een stemacteur. Timing, emotie, het accent op dat éne woord… een commercial maak je sámen. In de studio. Met een stemacteur in de spreekcel. Liefst met de opdrachtgever erbij.

Bij een uitlegvideo gaat het vaak om langere teksten en verschillende talen. Perfect voor onze nieuwe generatie AI-voices! Luister op deze pagina naar voorbeelden. Kunnen we iets voor jou betekenen met een AI stem?

De voordelen van AI voices

AI stemmen natuurlijk laten klinken vraagt om vakmanschap. Het is niet een kwestie van een script inladen en klaar. Alle accenten moeten op de juiste plaats zitten. Het tempo moet goed zijn en elk woord moet goed uitgesproken worden. Dat geldt niet in de laatste plaats voor namen.

Een goede AI voice klinkt levensecht. Je hoort niet dat het een AI stem is. Daarom werkt Van de Laar | Van Efferen Studio’s met de beste stemacteurs. We hebben afspraken met hen gemaakt en hun unieke stemgeluid gedigitaliseerd. Onze stemacteurs krijgen een eerlijke vergoeding voor elke productie waarin hun stem wordt ingezet.

Scripts schrijven voor AI voices

Bij Van de Laar | Van Efferen studio’s, als toonaangevend productiehuis voor beeld en geluid, realiseren we ons dat een doeltreffende voice-over begint met een solide script. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige voice-over diensten binnen AI voices, maar nemen we ook de verantwoordelijkheid voor het creëren van een meeslepend en overtuigend script. Onze expertise in AI stemmen strekt zich zelfs uit tot vertalingen in elke gewenste taal, waardoor je boodschap wereldwijd kan resoneren.

Wil je ontdekken wat we specifiek voor jouw AI-project kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of het nu gaat om het inspreken van een commercial, het produceren van een bedrijfsvideo of elk ander project dat een krachtige voice-over vereist, wij zijn er om je te helpen.

Bel ons gerust of vul eenvoudigweg het contactformulier in, want bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s staan we klaar om jouw ideeën tot leven te brengen met creativiteit en vakmanschap.

Meertalige AI stemmen

Ben je op zoek naar verschillende taalversies voor je voice-over? Geen enkel probleem! Indien gewenst kan de gekozen stem moeiteloos dezelfde boodschap in verschillende talen overbrengen door onze AI voices technologie. Hierdoor behoudt elke taalversie een identieke sfeer. Van de Laar | Van Efferen Studio’s staat klaar om, indien gewenst, ook de vertalingen voor je te verzorgen. Hiermee wordt gegarandeerd dat je boodschap op consistente wijze wordt overgebracht, ongeacht de taal waarin het wordt uitgesproken.

Volledige productie met AI-stemmen incl. beeld en geluid

Bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s ben je verzekerd van een totale productie-ervaring met meer dan 30 jaar aan expertise. Wij gaan verder dan alleen het leveren van een indrukwekkende AI stem; wij bieden ook ondersteunende muziek en sound design om je project naar een hoger niveau te tillen. Als je dat wenst, kunnen we zelfs de videomontage of animatie verzorgen en op die manier naadloos aansluiten waar je onze expertise nodig hebt. Kortom, wij staan paraat om een uitgebreide en kwalitatieve AI voice -productie te leveren die aan al je wensen voldoet.