Audioproducties

Radiocommercials, voice-overs, gezongen jingles, podcasts, sonic branding… Van de Laar | Van Efferen Studio’s heeft er een naam mee opgebouwd. Onze audioproducties zijn dagelijks te horen op radio, TV en via social media. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Merken waarvoor we werken

Radiocommercial

Van de Laar | Van Efferen Studio’s is het productiehuis voor effectieve radiocommercials. Al meer dan 30 jaar werken we voor mooie merken, en maken we commercials met impact, creatieve concepten en 100% tevredenheidsgarantie!

Klik voor voorbeelden

Podcasts

Podcasts zijn tegenwoordig razend populair. Wij kunnen je helpen met alle aspecten, van conceptontwikkeling tot opname en montage, inclusief geluidsnabewerking en alles in onze eigen geluidsstudio.

Klik voor voorbeelden

Opdrachtmuziek

In onze studio’s produceren onze componisten muziek op maat voor onder andere commercials, jingles en soundlogo’s. We hebben in de afgelopen jaren veel bekende jingles gemaakt. Zeker weten dat je er een paar van kent!

Klik voor voorbeelden

Voice-overs

Een voice-over neemt de luisteraar of kijker mee door het verhaal. Een productie staat of valt met de keuze van de voice-over. Ook stemregie is belangrijk. Onze voice directors halen het maximale uit een stemacteur; nationaal en internationaal!

Klik voor voorbeelden

Sound design

Sound design brengt een productie tot leven. Onze sound designers beschikken over tienduizenden sound effects. Maar ze trekken er ook graag op uit om met geavanceerde apparatuur een geluidseffect live op te nemen, of in de studio te creëren!

Klik voor voorbeelden

Hoogstaande, kwalitatieve audioproducties

Bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals, die altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om audiocontent te verbeteren en te innoveren in onze geluidsstudio. Wij maken al tientallen jaren audioproducties daardoor begrijpen we als geen ander de kracht van geluid en de impact die het kan hebben op het creëren van emotionele connecties met het publiek.

Eigen geluidsstudio

Onze eigen geluidsstudio is uitgerust met de nieuwste technologieën en audioapparatuur. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat we altijd de hoogste kwaliteit leveren en ver kunnen gaan in de geluidsnabewerking. We begrijpen dat elk project uniek is en luisteren aandachtig naar jouw wensen en behoeften. Onze toewijding aan maatwerk zorgt ervoor dat we de perfecte audioproductie voor je kunnen leveren, of het nu gaat om een korte radiocommercial of een volledige podcastserie, in onze eigen geluidsstudio kunnen wij het allemaal.

Samen een audioproductie opzetten

Samenwerken met ons betekent toegang krijgen tot een schat aan ervaring en creativiteit in onze geluidsstudio. We hebben samengewerkt met ontzettend veel verschillende bedrijven en organisaties in verschillende sectoren en zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van onze klanten. Grote (inter-)nationale merken, MKB-ers, startende ondernemers, wij helpen ze allemaal.

Wij begrijpen dat tijd en budget belangrijke overwegingen zijn bij elk project. Ons team is zeer efficiënt en zorgt ervoor dat we binnen de gestelde deadlines werken, zonder in te leveren op kwaliteit. We bieden transparante prijzen en zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project.

Neem contact op

Dus, wat kunnen we voor jou betekenen? Ben je op zoek naar indrukwekkende radiocommercials, overtuigende voice-overs, pakkende jingles, boeiende podcasts, unieke sonic branding met geluidsnabewerking of een ander soort audioproductie? Wij bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s staan klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw audioproducties naar een hoger niveau kunnen tillen in onze geluidsstudio. Samen creëren we een unieke sound die blijft hangen en een blijvende indruk maakt. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw visie voor jouw merk tot leven te brengen.