GIF

Matthijs v.d. Laar

Studeerde Nederlands, specialiseerde zich in copywriting en belandde bij de radio. Daar leerde hij Paul van Efferen kennen. In 1991 startten zij Van de Laar | Van Efferen Studio’s. Dat hij aardig wat talen spreekt komt goed van pas, want VDLVE maakt veel internationale producties.

Matthijs is bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s verantwoordelijk voor organisatie en management, en voert samen met Paul de algemene leiding.

Paul van Efferen

Na het afronden van de Economische School, startte hij in 1991 samen met Matthijs van de Laar een studio voor radio- en TV-commercials. De eerste spots die ze produceerden waren meteen al landelijk te horen via “Hilversum 3”, met eigen gecomponeerde muziek en custom sound effects.

Paul is bij Van de laar | Van Efferen Studio’s verantwoordelijk voor concept & creatie en regie, en voert samen met Matthijs de algemene leiding.

Linda Boumans

Linda volgde en voltooide met succes een opleiding voor directiesecretaresse en management-assistent. Linda voelt zich als een vis in het water bij het managen van projecten. Van het voorbereiden van een uitgebreide shoot tot het regelen van muziekrechten, van het casten van modellen tot locatie scouting en messcherpe offertes.
Linda regelt het!

Met andere woorden: de hele traffic bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s!
Bel met Linda voor jouw productie!

Wij zijn

Logo_vdLvE_RGB

Van de Laar | Van Efferen Studio’s maakt audiovisuals binnen elk budget. In welke taal dan ook. Radiocommercials, TV-commercials, online-ads, TV-billboards, prerolls, shorts, voice-overs, podcasts, custom-made-music, sonic branding, jingles, noem maar op.

We verzorgen de complete productie: concept & copy, script, storyboard, opname, regie, montage, motion-graphics, colour grading en aanlevering bij elk platform.