TV-billboard

Met een TV-billboard ofwel, billboard reclame, bereik je voor een betaalbaar tarief een miljoenenpubliek. Praktisch alle programma’s bij de commerciële omroepen kunnen gesponsord worden.

Met een TV-billboard bij specifieke programma’s kun je heel doelgericht targeten en met een beperkt budget (billboard reclame kosten liggen in verhouding erg laag) schiet je midden in de roos. Daardoor kan je als je billboards inzet in no-time een grote naamsbekendheid genereren.

Voorbeelden van TV-billboards

Profile

Witgebit

Licor43

CEWE FOTOBOEK

Wat is een TV-billboard?

Wat is een ad billboard of een reclame billboard ad precies? Dit is een vorm van non-spot, televisie sponsoring, waarbij je vóór, tussen en na een TV programma zichtbaar bent met jouw merk. Een paar seconden lang ziet de kijker jouw merk, begeleid door een voice-over die zegt: “dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”. Het reclameblok met de reguliere commercials volgt daarna. Hieronder vind je de meest voorkomende soorten TV billboards en de bijbehorende billboard reclame kosten van de productie.

Soorten TV-billboard reclame

Billboards op basis van still

De eenvoudigste versie van billboard reclame is een still: een stilstaand plaatje of een foto met een logo, slogan en URL, meestal voorzien van een voice-over. Doeltreffend en eenvoudig.

Productietarief kosten billboard: vanaf € 975,00 excl. BTW.

Billboards met beweging in 2D

TV-billboards worden over het algemeen in 2D geanimeerd: we zien dan een combinatie van foto’s, logo’s of andere beeldelementen waar een beweging aan gegeven wordt. Doeltreffend, eenvoudig, je hebt een hogere attentiewaarde dan bij een still en een relatief voordelige oplossing.

Productietarief billboard kosten: vanaf € 1475,00 excl. BTW.

Billboards met 3D-elementen

3D-elementen in je billboards reclame zien er aan alle kanten realistisch uit. Op basis van platte foto’s maken wij een levensecht 3D-model. Een model met perspectief, dat we vervolgens in beeld animeren. Als voorbeeld verwijzen we naar de boodschap van Vitalize Spiercomfort. Je ziet daar verschillende verpakkingen in beeld verschijnen. Die zien er “tastbaar” uit, maar zijn door onze motion graphics designers in de studio gemaakt!

Productietarief kosten billboard: vanaf € 2100,00 excl. BTW.

Billboards met live-motion

Bij het maken van billboards reclame kun je ook kiezen voor gebruik van live-motion. Door te filmen kun je op eenvoudige wijze verrassende effecten bereiken, en geef je een realistisch beeld van het onderwerp. Een voorbeeld van een gefilmd billboard is dat van Villa Massa.

Productietarief billboard kosten: vanaf € 1950,00 excl. BTW.

Ervaren TV-billboards reclamemakers

Wij van Van de Laar | Van Efferen Studio’s maken al jaren billboards in Nederland, België en Frankrijk, voor grote en kleine merken én we hebben heel goede contacten met alle belangrijke TV-zenders en mediabedrijven. Heb je interesse in billboard reclame? Neem contact met ons op via ons onderstaande formulier en wie weet wordt jouw merk binnenkort genoemd in combinatie met de bekende zin: “dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”.

GIF

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op!