Stemcasting

Stemacteur gezocht!

Click-A-Voice web app

Ben jij op zoek naar dé perfecte stemacteur voor jouw project? Goed nieuws want wij weten alles van stemacteurs, voice acting en met onze voicecasting stem app Click-A-Voice wordt jouw zoektocht een stuk makkelijker. Of je nu een radiostem of een voice-over nodig hebt, wij helpen je graag persoonlijk. Onze stemmen app Click-A-Voice heeft het ook allemaal. En het fijnste? Door samen te werken met ons heb je geen gedoe met dure stemmenbureaus of castingbureaus.

Voice acting

Wat heb je nodig? Een stem die vooral heel gespecialiseerd is in één soort geluid of juist een stem die heel veel verschillende dingen kan? In het laatste geval ben je op zoek naar iemand voor voice acting. Voice acting is een vorm van acteren waarbij de stem van de acteur het belangrijkste instrument is om een personage, verhaal of boodschap over te brengen. Voice acting wordt vaak gebruikt in verschillende media, zoals animatiefilms, tekenfilms, videogames, reclames, audioboeken, en ook in voice assistants en GPS-systemen.

Wij kunnen je goed helpen met het zoeken naar een voice acteur die dit goed beheerst. Onze voice acteurs gebruiken een specifieke set vaardigheden. Hieronder valt het vermogen om verschillende stemtoonhoogtes, accenten, en emoties te kunnen beheersen. Zij kunnen met hun stem emoties, karaktereigenschappen en verhaallijnen echt tot leven te brengen.

Stem app Click-A-Voice

Ben je op zoek naar een iets minder gecompliceerde stem? Click-A-Voice is dé tool waarmee jij zelf de regie hebt over het vinden van de juiste stemacteur. Met meer dan 350 professionele stemmen in diverse talen, kun je eenvoudig filteren op Nederlandse stemacteurs of juist een andere taal, geslacht en genre. Stel je voor: je hebt een tekst die ingesproken moet worden, en je wilt de perfecte stem acteur vinden. Dankzij deze stemmen app is dat nu een fluitje van een cent. Je bladert door de uitgebreide database van stem acteurs, luistert naar verschillende stemacteurs en markeert jouw favorieten. Geen stress, geen tijdsdruk, gewoon de vrijheid om te kiezen op jouw voorwaarden.

Voice casting / stemcasting

Kom je er met de stem app niet helemaal uit omdat jouw project meer verdieping nodig heeft, natuurlijk staan wij voor je klaar om te helpen met de stemcasting.. Als je advies nodig hebt over welke stem het beste aansluit bij jouw doelgroep en concept, hoef je alleen maar de tekst, doelgroep en het idee achter jouw productie met ons te delen. Op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring stellen wij verschillende stemacteurs voor, dat is voice casting. Jij hebt het laatste woord en kiest de stemacteur die perfect bij jouw project past.

Dus waar wacht je nog op? Klik op onze stem app Click-A-Voice, laat je inspireren, maak jouw favorietenlijst en boek de stem die jij het beste vindt. Zo simpel wordt voicecasting, het vinden van de juiste reclame stem!

Of, als het project meer verdieping en begeleiding nodig heeft, neem dan contact met ons op en ontdek samen met ons een wereld vol talentvolle stemacteurs.