Spotify

De impact van Spotify adverteren

Wil je jouw merk laten opvallen op Spotify? Ontdek de kracht van adverteren op Spotify en bereik je doelgroep op een unieke manier.

Bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s begrijpen we de essentie van doelgerichte reclame op Spotify!

Onze aanpak voor Spotify reclame

Branded moments

Met onze expertise in Branded Moments zorgen we ervoor dat jouw boodschap perfect aansluit bij de context van de luisteraar. Of het nu gaat om sportschoenen in de sportschool of ontspanning thuis, we brengen je merk op het juiste moment onder de aandacht.

Sponsored session

Je kan de luisteraar aanbieden je videoadvertentie te laten zien of beluisteren, in ruil daarvoor kan de luisteraar de volgende 30 minuten muziek luisteren zonder advertenties.

Video takeover

Onze Video Takeover strategie plaatst jouw videoboodschap tussen de nummers door, met een aantrekkelijke coverfoto en een directe link naar je website. Visuele impact gegarandeerd.

Audio advertising

Laat je boodschap klinken met Audio Advertising. Met slechts een klik op de albumcover wordt de luisteraar naar jouw website geleid. Eenvoudig en doeltreffend.

Homepage takeover

Geef je merk de hoofdrol met een hele dag prominent op de Spotify-homepage. Een krachtige manier om zichtbaarheid te vergroten en directe aandacht te trekken.

Overlay en leaderboard

Met Overlay en Leaderboard bereiken we luisteraars op subtiele wijze, of het nu bij het opstarten is of tijdens actief gebruik. Maximaliseer de exposure en blijf top-of-mind.

Branded playlist en advertiser page

Creëer betrokkenheid met een Branded Playlist of gebruik de Advertiser Page als jouw multimediale uitvalsbasis. Wij zorgen voor een naadloze integratie van je merk in de Spotify-beleving.

Neem contact op voor impactvolle Spotify advertenties

Wil je jouw merk laten schitteren op Spotify? Van de Laar | Van Efferen Studio’s staat klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van een doeltreffende reclamecampagne. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw boodschap op maat kunnen vertalen naar effectieve Spotify-advertenties.