Voice-overs

Al ruim 30 jaar bouwen we aan een database van voice-overs. Stemcasting is een belangrijke specialiteit van Van de Laar | Van Efferen Studio’s. Inmiddels bevat onze database ruim 750 nationale en internationale stemacteurs. Een voice-over kan een productie maken of breken. De stemkeuze is dus heel belangrijk. Laat ons, samen met jou, de juiste stem vinden voor je productie!

Ter illustratie een animatie van reclamebureau Fortelle, waarvan we 20 taalversies hebben gemaakt.

Producties met voice-overs

TV-commercial St. Môret

KNVB

Luisterboek The Fountain

Kenwood

Snel schakelen voor de perfecte voice over

Bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s begrijpen we het belang van een professionele voice-over voor je project. Of je nu een voice over wilt inhuren of er zelf een wilt maken, wij bieden de oplossing die je nodig hebt. Met ons uitgebreide netwerk kunnen we snel schakelen en in veel gevallen regelen we een ervaren voice acteur nog dezelfde dag.

Onze unieke aanpak stelt ons in staat om efficiënt te werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. In plaats van stemacteurs naar de studio te laten komen, kunnen we onze studio in real-time verbinden met externe locaties. Dit betekent dat stemacteurs van overal ter wereld met ons kunnen samenwerken, zonder fysiek aanwezig te zijn in onze studio.

De digitale verbinding zorgt ervoor dat het signaal van de voice over in studiokwaliteit direct bij ons binnenkomt. Hierdoor kunnen wij 1-op-1 regisseren, wat resulteert in een vlotte en nauwkeurige samenwerking. Onze garantie dat het in één keer goed is!

Of je nu een voice over stem zoekt, een voice over wilt maken of een ervaren voice acteur nodig hebt, bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s ben je aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden van snel schakelen en hoogwaardige kwaliteit met onze voicebooking service.

Voicebooking op ons voiceoverforum

Wij hebben ons toegewijd aan het proces van voicebooking met ons uniek voiceoverforum. Samen met jou willen we de perfecte stem vinden die jouw project naar nieuwe hoogten kan tillen.

Of je nu een specifieke toon, stijl, of emotie zoekt, ons voiceoverforum biedt een scala aan mogelijkheden. Laat ons je begeleiden in het selectieproces en ontdek hoe de juiste stem het succes van jouw productie kan bepalen. Bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s streven we ernaar om met onze voicebooking service jouw visie tot leven te brengen met de perfecte stem!

Voice overs in elke taal door native speakers, aangevuld door artificial intelligence

Bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s geloven we in de kracht van taal als een universeel medium. Met ons uitgebreide netwerk van native speakers, ondersteund door geavanceerde AI-technologie, zijn we trots om voice overs aan te bieden in elke denkbare taal. We beperken ons niet alleen tot Nederlandse voice overs.

Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende Engelse voice over, een krachtige Duitse voice over, de elegante tonen van een Franse voice over, of een Vlaamse voice over, een Italiaanse voice over, een Spaanse voice over, een Amerikaanse voice over, een Poolse voice over, of zelfs een Chinese voice over, wij hebben de stem die je nodig hebt!

Dankzij ons geavanceerde netwerk en de ondersteuning van AI-technologie kunnen we niet alleen stemmen leveren in de meest voorkomende talen, maar ook in minder gangbare talen, waardoor we een wereld van mogelijkheden voor je openen. Laat ons je begeleiden bij het vinden van de perfecte stem, ongeacht de taal. Ontdek hoe wij met onze veelzijdige voice overs jouw boodschap op internationaal niveau kunnen overbrengen. Van de Laar | Van Efferen Studio’s, waar taal geen grenzen kent!

GIF

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op!