Een tv-commercial maken

Al meer dan 30 jaar maken we bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s TV commercials. Wij kunnen je dan ook van alles vertellen over hoe je het beste een TV commercial kunt maken en welke soorten er zijn.

Het belangrijkste bij een tv-commercial produceren is het bepalen van het doel en de doelgroep van de TV spot. Op basis van het doel wordt een concept uitgewerkt, toegespitst op de doelgroep. Dit is essentieel voor het slagen van de reclame en de totale reclamecampagne. Een TV reclame maken start met het denken vanuit de klant.

Voorbeelden van tv-commercials

Meubelzorg

Team Alzheimer

WoonVeilig

MBI

Mobiel.nl

Easy4U

Pharmox

Otolift

TV commercials produceren

Een tv-commercial laten maken begint dus met denken vanuit de klant: welk voordeel valt er voor de kijker te behalen, wat is echt mooi voor de klant om te zien? Op basis van de beoogde doelgroep wordt een script voor de reclame geschreven. Van de Laar | Van Efferen Studio’s heeft een unieke complete manier van werken. Een script voor een TV-commercial of online-commercial wordt door ons altijd als moving storyboard gepresenteerd, in de exacte lengte, compleet met audio. Zo krijg je als opdrachtgever vooraf direct een idee van hoe de reclame er straks uit gaat zien.

TV reclame filmen

Wil je een video voor een TV campagne maken die de kijker ráákt? Kies dan voor film. Met film kun je een tv-spot maken waarbij je een menselijk touch meegeeft, een emotie raakt en zorgt dat de kijker binnen de doelgroep een binding krijgt met jouw product. Juist zo’n soort tv-spot produceren en uitzenden zorgt dat je echt blijft hangen. Van de Laar | Van Efferen Studio’s werkt bij gefilmde producties met cinematografische videocamera’s om de hoogste kwaliteit tv reclames te leveren.

TV commercial laten maken, 3D

Ook vaak toegepast in tv reclames is de 3D-visualisatie. Hierbij wordt een fotorealistische visualisatie van een product gemaakt. Doordat het plaatje in 3D is gemaakt, kan het product vanuit elke hoek getoond worden in de reclames, dat is handig als je alles van je product duidelijk wilt laten zien. We passen deze techniek vaak toe in de TV commercials die we maken voor Mobiel.nl.

TV-commercial laten maken

Kan je onze hulp goed gebruiken om een tv-commercial (of tag-on) te laten maken? Laat het ons weten, wij laten je graag gebruik maken van onze jarenlange expertise en staan je graag bij, bij het ontwikkelen van een geslaagde TV campagne.

GIF

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op!