Versterk je boodschap met tag-ons

Met een tag-on laat je een blijvende indruk achter bij de doelgroep. Een effectieve manier om dit te bereiken is via tag-on commercials.

Bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s begrijpen we de waarde van deze korte, krachtige reclame-uitingen die de impact van je boodschap kunnen vergroten.

Wat is een tag-on?

Een tag-on commercial is een korte reclame-uiting die direct volgt op de hoofdspot van een radio- of televisie-uitzending. In tegenstelling tot volledige commercials zijn tag-ons slechts enkele seconden lang.

Maar onderschat de kracht van deze korte duur niet. Het doel van een tag-on is om de aandacht van het publiek opnieuw te trekken en de boodschap van de hoofdcommercial te versterken of aan te vullen.

De impact van tag-ons

  1. Blijvende herinnering: tag-ons zijn als een krachtige herinnering die direct na de hoofdcommercial komt. Dit zorgt ervoor dat de boodschap langer in het geheugen van de kijker of luisteraar blijft hangen.
  2. Versterking van de boodschap: door gebruik te maken van tag-ons kun je belangrijke aspecten van je boodschap benadrukken. Of het nu gaat om een speciale aanbieding, een nieuw product of een uniek kenmerk, tag-ons bieden de mogelijkheid om de kern van je boodschap te versterken.
  3. Aanvulling op de hoofdcommercial: tag-ons dienen ook als een naadloze aanvulling op de hoofdcommercial. Ze kunnen extra informatie toevoegen of een andere invalshoek belichten, waardoor de boodschap veelzijdiger wordt.

Tag-ons bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s

Elke seconde van een tag-on is waardevol! Ons team van experts staat klaar om ze te creëren die niet alleen de aandacht trekken maar ook een blijvende indruk achterlaten.

Waarom kiezen voor ons?

  • Creativiteit: onze studio staat bekend om zijn creativiteit. We nemen de essentie van je boodschap en vertalen dit naar een pakkende tag-on die de kijker of luisteraar direct aanspreekt.
  • Maatwerk: geen enkel bedrijf is hetzelfde, en daarom geloven wij in maatwerk. Onze tag-ons worden specifiek ontworpen om te passen bij jouw merkidentiteit en campagnedoelen.
  • Effectiviteit: wij begrijpen dat elke seconde telt. Bij ons zijn ze ontworpen met het oog op effectiviteit, zodat je boodschap maximaal tot zijn recht komt in een kort tijdsbestek.

Tag-ons laten maken: hoe werkt het?

  1. Consultatie: we beginnen met een grondige consultatie om jouw doelen en boodschap te begrijpen.
  2. Creatie: ons team van creatieve geesten gaat aan de slag om een tag on te ontwikkelen die de kern van je boodschap vastlegt.
  3. Feedback: we betrekken je bij het proces en luisteren naar jouw feedback om ervoor te zorgen dat de tag on volledig aan je verwachtingen voldoet.
  4. Levering: na jouw goedkeuring leveren we de tag on in het gewenste formaat, klaar om uitgezonden te worden en indruk te maken op je doelgroep.

Tag-on laten maken bij VDLVE?

Tag-ons zijn een krachtig instrument om je boodschap te versterken en blijvende herinneringen te creëren bij je publiek. Bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s streven we ernaar om tag-ons te produceren die niet alleen effectief zijn, maar ook naadloos aansluiten bij de identiteit van jouw merk.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om de impact van je reclamecampagne te vergroten met op maat gemaakte tag-ons.