Bedrijfsfilm laten maken

Ben je als bedrijf op zoek naar de perfecte manier om de unieke kenmerken van jouw onderneming op een onvergetelijke manier vast te leggen? Overweeg dan een bedrijfsfilm te laten maken door de professionals van Van de Laar | Van Efferen Studio’s.

Met meer dan 30 jaar ervaring en specialisatie in de productie van nette, creatieve bedrijfsvideo’s, zorgen wij ervoor dat jouw verhaal op authentieke wijze wordt verteld!

Het proces om een bedrijfsfilm te laten maken

Het productieproces voor een bedrijfsfilm laten maken is bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s maatwerk. Of je nu al een volledig script hebt uitgedacht of juist vertrouwt op onze creativiteit, wij denken graag met je mee. Gezamenlijk ontwikkelen we mooie ideeën die naadloos aansluiten bij de identiteit van jouw bedrijf.

Doelbepaling en conceptontwikkeling

Het doel van een bedrijfsvideo laten maken kan variëren, van het overbrengen van een specifieke boodschap tot het creëren van een sfeerimpressie. Voorafgaand aan de productie bespreken we alle details tijdens een persoonlijke meeting. We leggen vast voor wie de bedrijfsvideo is bedoeld, of het zich richt op b2b of b2c relaties, en andere relevante aspecten. Deze informatie vertalen we naar een concept-script dat de gehele bedrijfsfilm van begin tot eind uitwerkt per scene.

Creatieve productie met oog voor detail

Zodra het script jouw volledige goedkeuring heeft, geef je ons het signaal om te beginnen met de creatieve productie. Wij nemen alle zorgen uit handen, van het regelen van locaties en het selecteren van acteurs tot het inplannen van productiedagen en het verzorgen van regie. Onze ervaren cameramannen en -vrouwen leggen vervolgens alle beelden vast met behulp van de beste apparatuur.

Kwaliteit staat voorop als je bij ons een bedrijfsfilms laat maken

Een bedrijfsfilm is een representatie van jouw bedrijf, merk, product of dienst, daarom is kwaliteit essentieel. Bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s begrijpen we dit als geen ander.

We werken uitsluitend met de beste apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsvideo, met beeld én muziek voldoet aan de hoogste standaarden. Doordat onze veelgebruikte camera’s in eigen beheer hebben, kunnen we hoogwaardige kwaliteit leveren tegen betaalbare tarieven.

Vakkundige post-productie

Na het vastleggen van al het beeldmateriaal gaan onze video-editors aan de slag op ons kantoor in Vught. Ze selecteren de beste beelden die passen bij het script en indien gewenst voegt onze animator animaties toe in jouw huisstijl. Met een eigen sounddesigner en muziekproducent in huis, kunnen we ook een unieke soundtrack of effecten toevoegen aan jouw bedrijfsfilm. En ook voor een professionele voice-over ben je bij ons aan het juiste adres met onze complete opnamestudio in Vught.

Meer dan een bedrijfsvideo laten maken

Bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s gaan we verder dan alleen het maken van een bedrijfsvideo. Een bedrijfsfilm laten maken is vaak een integraal onderdeel van een bredere campagne gericht op naamsbekendheid, websitebezoeken of sales. Als je kiest voor een bedrijfsfilm bij ons kan onze expert je begeleiden bij het creatief inzetten van waardevolle content, zoals een doordachte YouTube-, LinkedIn- of Instagram-campagne.

Neem de stap naar een impactvolle bedrijfsfilm bij VDLVE in Vught!

Kies voor Van de Laar | Van Efferen Studio’s en laat jouw bedrijfsverhaal op unieke wijze tot leven komen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijfsfilm naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wij zijn er klaar voor om samen met jou een meesterwerk te creëren dat de kern van jouw bedrijf op onnavolgbare wijze vastlegt.