Concept en copy

Concept & copy zijn de basis van iedere succesvolle commercial. Van de Laar | Van Efferen Studio’s heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedenken en produceren van creatieve commercials met impact. Wij denken graag vanaf de conceptfase met u mee.

Bij de ontwikkeling van concept en copy draait het om twee dingen: doelgroep en doel. WIE wilt u bereiken en WAT wilt u bereiken? Wanneer doelgroep en doel bepaald zijn, kan gekeken worden naar de invulling. Gaat het om naamsbekendheid, of om ondersteuning van een tijdelijke actie? Hoe wordt de campagne ondersteund in andere media zoals print en online? Het is essentieel dat de radiocampagne naadloos aansluit bij andere uitingen.

Bij de vormgeving van een commercial kunnen we diverse kanten op: wordt het radio, TV, online, of een combinatie van deze drie? Een combinatie (mediamix) heeft de meeste impact. Zo kunnen we een 360-graden campagne uitwerken.

Van de Laar | Van Efferen Studio’s helpt u graag met het bedenken en ontwikkelen van een effectieve reclamecampagne. Neem vooral even contact op!