Videoproducties

Wil jij een videoproductie laten maken? Bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s begrijpen we dat elk bedrijf, ongeacht het budget, toegang verdient tot hoogwaardige videoproducties die impact maken.

Met een veelzijdig aanbod aan diensten, variërend van animaties en live action tot drone-opnamen, biedt ons videoproductiebedrijf de perfecte oplossing voor elk project.

Merken waarvoor we werken

Commercial maken

Commercial

Met de groei van online marketing kunnen adverteerders gemakkelijk commercials gebruiken die specifiek zijn afgestemd op hun doelgroep. We bieden verschillende oplossingen voor commercials en adviseren graag over het gebruik van mediaplatforms en doelgerichtheid.

Klik voor voorbeelden

Uitlegvideo laten maken

Uitleg video

Heb je iets uit te leggen? Een productieproces, veranderingstraject, jaarcijfers, een gebruiksaanwijzing? Niets communiceert zo krachtig als een korte uitlegfilm of explanimation. Wij maken bondige uitlegvideo’s en -animaties die iedere boodschap helder over weten te brengen.

Klik voor voorbeelden

Social video laten maken

Social video

Als merk wil je je profileren; niet iedere uiting hoeft direct te converteren. Door filmpjes via social media kun je je als merk onderscheiden, likeability verhogen en een gunfactor creëren. Wij maken social video’s en adviseren over de inzet van mediakanalen zoals YouTube, Facebook, en Instagram.

Klik voor voorbeelden

Tv-billboards bij VDLVE

TV-Billboard

Met een billboard voor/na een TV-programma, het weer, een film of het nieuws, bouw je in korte tijd een enorme merkbekendheid op. Ook al duurt een billboard maar een paar seconden, je bereikt als snel een miljoenenpubliek. Wij maken aansprekende TV-billboards die een merk naar een hoger niveau tillen.

Klik voor voorbeelden

Video produceren met elk budget

Ons credo bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s is eenvoudig maar krachtig: video’s produceren van topkwaliteit voor elk budget! Of je nu een bedrijfsfilm wilt laten maken, op zoek bent naar creatieve videoadvertenties of korte filmpjes voor een app nodig hebt. Ons videoproductiebedrijf heeft de expertise en middelen om jouw visie tot leven te brengen.

Compleet dienstenpakket voor jouw videoproductie

Wij nemen de gehele productiecyclus uit handen, waardoor jij je kunt concentreren op de kern van je boodschap. Van concept & copy tot script, storyboard, opname, regie, montage, motion graphics, visual effects, colour grading, sound design en de uiteindelijke aanlevering bij elk gewenst platform. Wij beheren het volledige proces met de hoogste mate van professionaliteit.

Video laten maken op maat

Diverse productiemogelijkheden in ons videoproductiebedrijf

Ons videoproductiebedrijf biedt een scala aan productiemogelijkheden. Of je nu kiest voor boeiende animaties, live action op locatie of opnames in onze chromakey-studio (greenscreen), bij een video laten maken passen wij ons aan aan jouw behoeften.

Jouw visie is onze leidraad, en we streven ernaar om unieke videoproducties te leveren die de verwachtingen overtreffen.

Beeldbewerking

Bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s beschouwen we beeldbewerking als een kunstvorm. Elk frame wordt met zorg en precisie geoptimaliseerd om een visuele esthetiek te bereiken die jouw videoproducties naar een hoger niveau tilt. Onze toegewijde beeldbewerkers staan garant voor de hoogste kwaliteit in elke pixel.

Video content maken met vakmanschap

Creatieve video’s die spreken

Bij ons staat creativiteit centraal. Of het nu gaat om het produceren van creatieve videoadvertenties, een krachtige video boodschap, of het laten maken van een bedrijfsfilm die jouw merk versterkt. Wij hebben de vaardigheden en ervaring om een video content te creëren dat resoneert met je doelgroep.

Innovatieve korte filmpjes voor Apps

In de wereld van vandaag is de aandachtsspanne kort en krachtige communicatie daarom essentieel. Ons videoproductiebedrijf staat bekend om het produceren van innovatieve korte filmpjes voor apps die niet alleen de aandacht trekken, maar ook blijven hangen in het geheugen van je publiek.

Jouw videoproductie, onze verantwoordelijkheid

Van concept tot oplevering

Wanneer je kiest voor Van de Laar | Van Efferen Studio’s, kies je voor een partner die toewijding hoog in het vaandel heeft staan. We begrijpen dat elk project uniek is en daarom bieden we een gepersonaliseerde aanpak van concept tot oplevering. Jouw videoproductie is onze verantwoordelijkheid.

We streven ernaar om niet alleen aan, maar boven de verwachtingen te voldoen!

Contacteer ons voor jouw volgende videoproductie

Ben je klaar om jouw visuele verhaal te transformeren?
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Van de Laar | Van Efferen Studio’s jouw merk naar nieuwe hoogten kan tillen met prachtige videoproducties.

Samen creëren we niet alleen video content; we creëren ervaringen die bijblijven!