Greenscreen studio

Wil je een presentatie maken in een chromakey studio waar je alle kanten mee op kunt?

De greenscreen studio van Van de Laar | Van Efferen biedt de perfecte oplossing. Onze greenscreen studio, ook wel bekend als een chromakey studio, is veelzijdig inzetbaar voor diverse presentatievideo’s.

Of je nu alleen de ruimte en de lampen wilt huren of de volledige productie met groene achtergrond, inclusief camera en cameraman wilt regelen, bij ons kan het allemaal!

Ontdek de mogelijkheden in onze akoestisch gedempte studio, voorzien van autocue.

Producties gemaakt in onze greenscreen studio

Makita

Hevo

CSU

Ardoer

De voordelen van filmen in een greenscreen studio

Filmen in een greenscreen studio, ook wel chroma key studio genoemd, biedt talloze voordelen. Met behulp van autocue kun je een foutloze presentatie verzorgen tegen een groene achtergrond. De magie gebeurt in de postproductie, waar de groene achtergrond eenvoudig weggeklikt kan worden. Hierdoor heb je de vrijheid om elke gewenste achtergrond toe te voegen: foto- of filmmateriaal, animaties, titels, en meer.

Chromakey: jij bepaalt, wij voeren uit

Bij Van de Laar | Van Efferen geniet je van ultieme vrijheid en flexibiliteit. Of je nu het opgenomen materiaal zelf verder wilt bewerken of alle zorgen aan ons wilt overlaten, wij passen ons aan jouw wensen aan.

We kunnen de complete productie met greenscreen verzorgen, inclusief keyen van het materiaal, beeldmontage, geluidsnabewerking en de creatie van openings- en eindleaders.

Taalbarrières overwinnen met AI!

Dankzij geavanceerde AI-technologie kunnen we je volledige presentatie moeiteloos omzetten naar verschillende talen. Plotseling spreek je vloeiend Engels, Duits, Frans, Spaans, en dat ook nog eens lipsync! Een waardevolle tool wanneer je te maken hebt met diverse nationaliteiten.

Script schrijven

Een succesvolle presentatie begint bij de basis: het script. Als ervaren productiehuis voor beeld en geluid kan VDLVE de copywriting voor je verzorgen. Benieuwd naar wat we specifiek voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via telefoon of vul het contactformulier in. We staan klaar om je te helpen!

Of het nu gaat om het huren van een greenscreen studio, het verzorgen van een complete productie, of het schrijven van een overtuigend script – bij Van de Laar | Van Efferen ben je aan het juiste adres!

GIF

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op!